Dåligt!

Dålig uppdatering här ja.. men det är inte så roligt när man inte har några nya bilder eller något speciellt att berätta över huvud taget.. Men kan ju ändå sammanfatta lite kort om vad som hänt på sistone..
Larett tränades igår, en markarbetes träning typ, första gången efter skadan. Duktig var hon (som vanligt) även fast hon var lite lat i början! Det vi gjorde var att galoppera över lite galoppbommar och trava över några travbommar samt hoppade ett litet kryss. Bommar på marken är något av det svåraste Larett vet, hon är så rädd om sina ben och blir därför lite för rädd om sig när vi ska över bommar, speciellt om det är många på rad. Hon vill ut därifrån så fort som möjligt! Men det har blivit MYCKET bättre än det var för typ ett år sedan, då va det typ katastrof, nä men nästan, haha!
Idag fick hon en välförtjänt vilodag! Och imorgon är det på det igen!
första hoppningen efter förra skadan, haha..


Kaptenen fick vila igår eftersom jag inte hade någon skjuts till stallet. Men idag åkte jag dit och red ut en runda. Vart lite för blött i padocken efter det hemska regnvädret igårkväll. Så red ut istället. Han var duktig, bara lite rädd för de där hemska vattenpölarna, haha!
En bild jag hittade i arkivet, på Kaptenus!

Kommentarer
Postat av: Anna

Trevlig blogg du har. Såg att du gillade bloggtävlingar, så tänkte passa på att tipsa dig om: http://presentupplevelser.com/?p=36

2011-08-19 @ 21:30:30
URL: http://presentupplevelser.com/
Postat av: maria

Så sjukt fina hästar :D

2012-01-11 @ 18:56:10
URL: http://lillmariaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0