Snart Stallet

Snart drar jag vidare till stallet. Tror det blir en liten uteritt med skritt, och KANSKE pyttelite trav. Det är ju så hårt och stumt. Sen blir det nog lite motion i padocken om underlaget är okej idag. Men inget för jobbigt, mest bara så hon får röra på sig. Imorgon ska hon till kiropraktern på djursjukhuset, Katja. Efter det blir det förmodligen några dagar vila, vi får se vad Katja säger, tror det var fyra dagar de skulle vila efter de blivit "behandlade".
Stephanie och Aike!



Bilderna

Här kommer bilderna ifrån träningen!

Träning

Träningen idag gick jättebra (som vanligt, haha). Larett vart jättefin och känns bra att vi e på benen nu igen. Hoppas det håller i sig. Har redan bokat ny träning, då bler det lite mer markarbete så vi kommer igång med hoppningen. Klockan 11 nästa lördag, ska bli roligt.
Mamma vart där och knäppte en del bilder, de är ju inte speciellt bra i och med att det va i ridhus och så, men det syns ju ändå vard de är på bilden, haha.
Här är en smygtitt, lägger upp resten utav bilderna senare.

Mot Stallet

Nu åker jag till stallet, tar med kameran, kanske blir det någon bild, och kanske kommer de/den upp här lite senare, om jag har tid. Ska när till festivalen ikväll hade jag tänkt, så vi får se! Imorgon är det träning för Johanna! Härligt!
Jag och Larett för nästan exakt ett år sedan, skillnad? OM! Synd att jag inte har några nu bilder att jämföra med bara.. Ska försöka fixa det så fort som möjligt, men måste ju ha en fotograf oxå, haha..



Stalldagen

Larett hade vilodag idag, men red Susheila. Hon har inte blivit riden på två veckor, så det var inte speciellt kul. Hård och stel och jättejobbig.. Men tog ett lugnt pass med mycke skritt och lite trav, mest så hon får komma igång försiktigt. Imorgon blir det som vanligt att rida Larett, finaste i välden! Hon är som en dröm (nästan) att rida! Jättemjuk och jättefin! Fast det där vänsterbent vill gärna åka ut, men det får man rätta till lite hela tiden så blir det bra. Hon är så fin min lilla ponny <3
Tänkte egentligen knäppa en bild på Susheila, men glömde, så får bli denna när jag och Larett är ute och skrittar för någon dag sen!



Hit vill jag

Något jag gärna skulle vilja åka på nästa år, är ett utav lägrena på "aw sporthorses" i Skyrup. Vverak väldigt bra, och är då såklart träningsläger. Men får se om mamma tycker samma sak, men kan ju fråga henne, eller önska mig det i julklapp/födelsedagspresent. Synd bara att nästa sommar är sista sommaren med Larett, usch vilken hemsk tanke.. Men då är det ju roligt om man får göra något extra roligt och givande! Fast det är ju ganska dyrt.. Men om jag jobbar så kan jag kanske betala en del själv. Ja jag får höra med mamma senare, det är ju ett tag tills dess!
Verkligen älskar underlaget de har i sin padock där, vart där och tävlade förra året. Helt underbart underlag, varför har inte alla det?



Börja blogga igen?

Jag känner faktiskt för att börja blogga igen, kanske bara är för stunden, men det är ju faktiskt roligat att pyssla med bloggen och sådant. Så kan ju lika gärna göra de. Lär ju inte bli super bra uppdatering, men kommer förhoppningsvis bli minst ett inlägg om dagen i alla fall, och det är ju alltid något. Haha!
Det som hänt på denna LÅÅÅNGA tiden är en del. men kan ju säga det väldigt kort. Jag och Larett tävlade en del och det gick super fick placeringar i både LC & LB och hade planer på att debutera LA i Tingsryd, men nej.. Då blev hon skadad igen, i ett framben denna gången. Så det var bara att behandla och så vidare. Men nu är hon frisk igen och på lördag har vi vår första träning för Johanna efter skadan. Ska bli härligt! På gång igen! Till hösten ska vi i alla fall debutera LA om hon håller sig frisk förståss, hoppas verkligen det..
Älskade ponnyn i sitt ridflugtäcka påväg ut på ridtur!
Täcket är från "Silverline of Sweden" (relativt nytt märke) och köptes på Falsterbo! Superbra, har alltis velat ha ett ridflugtäcke, men trodde inte det fanns!





RSS 2.0