Börja blogga igen?

Jag känner faktiskt för att börja blogga igen, kanske bara är för stunden, men det är ju faktiskt roligat att pyssla med bloggen och sådant. Så kan ju lika gärna göra de. Lär ju inte bli super bra uppdatering, men kommer förhoppningsvis bli minst ett inlägg om dagen i alla fall, och det är ju alltid något. Haha!
Det som hänt på denna LÅÅÅNGA tiden är en del. men kan ju säga det väldigt kort. Jag och Larett tävlade en del och det gick super fick placeringar i både LC & LB och hade planer på att debutera LA i Tingsryd, men nej.. Då blev hon skadad igen, i ett framben denna gången. Så det var bara att behandla och så vidare. Men nu är hon frisk igen och på lördag har vi vår första träning för Johanna efter skadan. Ska bli härligt! På gång igen! Till hösten ska vi i alla fall debutera LA om hon håller sig frisk förståss, hoppas verkligen det..
Älskade ponnyn i sitt ridflugtäcka påväg ut på ridtur!
Täcket är från "Silverline of Sweden" (relativt nytt märke) och köptes på Falsterbo! Superbra, har alltis velat ha ett ridflugtäcke, men trodde inte det fanns!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0