Aggritioner..

Just nu, känns det inte riktigt som om något riktigt vill gå i medvind och det är riktigt jobbigt, speciellt när man typ har aggritionssvårigheter. Något i den stilen är det i alla fall. Jag är så arg så jag inte vet vart jag ska ta vägen, speciellt under tider då jag inte mår tipptopp.. Och att säga att jag kan få lite hjälp att bli gladare är ju inte precis vad jag får.. först och främst så är hästen sjuk, och fick inflammation vilket förlängde konvalacensen, sen har det dessutom på senaste inträffat saker som, datorn blir drabbad av spionvirius (=oanvändbar för tillfället), respektlösa personer infekterar ridhuset, Larett tramsar runder, nyckeln till mitt lås försvann så jag var tvungen att klippa upp låset (igen), träningskortet försvinner och dyker upp, vilket får min ilska att byggas upp, mobilen gör exakt samma sak OCH som det stora feta pricket över i:et så hamnar jag i labbgruppen där jag inte fungerar med någon. Alltså gruppen som jag ska dras med från 12-16 några utav tisdagarna, medans gruppen, där mina vänner hamnat, slutar tolv, och labbar andra dagar. Tycker inte det är rättvist. Kan inte riktigt skriva ut all min ilska här, även fast jag GÄRNA hade gjort det, men det är inte riktigt rätt. Även fast en del kommer komma ut, där ingen specifik människa nämns. Sen om man tar åt sig, så är det ju upp till den som tar åt sig, jag har aldrig sagt att det är den personen ..

 

 

 


Kommentarer
Postat av: susanne

Jättefin blogg, gillar din header:)

2011-02-11 @ 21:13:24
URL: http://straningsdagbok.blogg.se/
Postat av: josefine

Hejsan du :)

Skulle du vilja tjäna pengar på din blogg eller på allt du gör på internet? :) Bli då medlem här http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=25233

Du tjänar pengar genom varvningar och klick! Jag har redan tjänat 2000 kr på bara några dagar, så det är inte alls så svårt :)

Lycka till! :)

2011-02-11 @ 22:16:26
URL: http://www.nattstad.se/jussie
Postat av: evelina

jätte söt blogg!:) hoppas allt är bra med dig?



gå gärna in på min blogg och tyck till om faktan jag har lagt upp, kanske har vi något gemensamt?

2011-02-11 @ 22:33:02
URL: http://evelinaakauppinen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack så mycket :)

2011-02-12 @ 11:44:48
URL: http://amateurriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0