Fortsättningen utav kvällen

När tävlingen var avklarad var det dags att gå ut och äta. Påväg till Haket, där vi tänkte äta, blir vi stoppade utav ett par personer som gör stresstest. Alla gör stresstest, förutom jag och jag får vänta väldigt länge, suck*. Det var dock bara dåligt och fungerade inte alls, alla tyckte bara de var jobbiga, och ångrade starkt att de gjort testet. När vi väl var framme vid Haket finns där inte tillräckligt med platser, så vi blir helt enkelt tvungna att dra oss till Mezo istället!
Påväg till Mezo hittar Frida och Li en vanvårdad katt. Den satt i kebablådor och grävde efter mat. den var jättemager, och jätteäcklig i pälsen dessutom hade den förmodligen brutit svansen.. Vi bestämmer oss för att vi måste hjälpa katten, så Li och Frida hjälps åt att fånga katten i en filt. I värmen utav filten somnar i princip katten. Dock var den väldigt rädd och fräste, men den attackerade inte. Men precis när de fångade den fräste den och sånt.. Det första vi gör är att ringa till polisen, där var det en jätteotrevlif tant som sa till Frida som höll i katten; Vill du att den ska dö!? Hon var rent av elak, så steffi skällde på henne sen sa vi att vi skulle fixa det på något annat sätt. Dock svarade ingen på tassebo eller något annat ställe där katten kunde få hjälp. Så Fridas granne kom och hämtade Frida och Steffi, så åkte de upp till djursjukhuset, där katten fick komma till katthimmeln, och slapp plågas mer. Tycker dock det är jättesorligt att tänka att den faktiskt är död nu. Att där inte fanns någon som kunde hjälpa den, och att polisen inte bryr sig ett skit.. Omd det hade varit en människa hade det det blivit fart på dem, men djuren betyder ju inget, fy fan!
Kvällen fortsatte sen. Vi gick till Mezo, och då hade även Lis systerdotter Alva kommit. På Mezo satt vi och käkade och hade det jättebra. Trots ett gäng fjortisar som skulle hålla på och stirra och viska och skratta. Omoget och patetiskt, men ignorerade dem bara för pallar inte bråka och bli argt. Vi vill inte förstöra våran kväll på ett gäng fjortisar.. Usch för sånt folk. Lär lägga upp ett lite mer längre och ilsknare inlägg om det senare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0