Överaskningen

Detta är kanske inget speciellt hästigt inlägg, men tänkte ändå att jag kunde berätta om vad som hände igår. Som sagt så skulle vi träffass i stan vid fyra, halv fem. Så när alla vart samlade så vart det dags att dra igång en sorts utav tävling. Tävlingen gick ut på att vi fick olika lappar med uppdrag på som vi skulle utföra, den som vann uppdraget fick presenten. Det hela började med lite uppvärmning där vi först gick tingelingetåget från knutan, till kullagatan.. En till uppvärming var att en utav oss februaribarn skulle gå fram till en främling och säga på engelska; "Hej vi är turister, kan du ta ett kort på oss?". Vi drog lott och den som tvingades göra detta vart Frida. Tanten vi frågade trodde dock inte att vi vart turister, men hon skrattade och gjorde det ändå. Dock frågade hon på svenska vart man skulle trycka, och smart nog svarade Li på engelska, haha, som om hon förstod!
Sedan började den riktiga tävlingen. I den första uppgiften skulle vi springa (Frida har ett rejält löparsteg ska ni veta! Jag och Helga hade ingen chans!) till kärnan, upp för alla trapporna..! Väl framme skulle vi hitta en present, trots att jag kom sist så hittade jag presenten först! Haha! Den innehöll klämmor, mycket välbehövt!
Andra uppgiften innebar att vi skulle springa ner till ett kaffé, först dit fick nästa ledtråd. Jag kom först i och med att de andra inte riktigt hittade, haha! Följdledtråden var att "skatten" fanns där man betalar. Alla gick till kassan, dock frågade ingen på några sekunder, så jag tog inetiatiovet och frågade kassörskorna om de hade någon "skatt". De hade de såklart, och eftersom jag frågade, fick jag skatten. Det var en jättefin ring (dock lite liten, så får ha den på lillfingret!).
Tredje uppgiften skulle vi springa till "Seven Eleven" vid knutan. Frida har såklart ett rejält försprång när hon skriker, e det Seven Eleven på knutan, och såklart svarar Helga ja. Då tror Frida att Pressbyrån inne på knutan är Seven Eleven. Så hon springer över gatan och inser inte sitt misstag förrens det är försent och Helga redan hittat skatten i Metro "stället".
Den fjärde och sista uppgiften var gemensam. Vi skulle ställa oss och sjunga "Hello World", låten från Stallkompisar. Vi skulle också dansa (dansen vi har till en pjäs vi ska spela upp på måndag, stallkompisar) och sjunga jättehögt. Så där stog vi och dansade och som belöning fick vi vars en present, innehållande ett jättefint armand! Dessutom slutade det hela med att vi skulle göra tingelingetåget inne på knutan OCH dra med oss folk. Det var inte så många som var pepp på det, tyvärr! men en tjej lyckades vi få med oss!
Mycket mer hände under kvällen, och skriver ett annat inlägg med det, annars lär ni inte orka läsa. Så skriver snart fortsättningen på kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0