Bilder från gårdagen

Blev en del bilder i stallet igår, dock inte så många söta på Larett som jag hade tänkt ta egentligen. De få kort som fanns på henne var verkligen inte söta! Haha! Istället finns där bland annat från när Frida ramlade av Brumme eftersom hon skulle stajla en bild. Första gången hon trillar av henne, haha! Ja, ni ser ju själva vad det finns.
Igår sov jag dessutom hos Frida ju och det blev mycket bakande och ätande. Såg på lite filmer och var dessutom på spökjakt! Frida säger nämligen att det spökar i stallet, att hon varje gång hon är sist kvar i stallet på kvällarna hör hon hur någon galopperar i ridhuset. Tydligt, så inget inbillat! Men vi gick bara ett varv runt stallet och ska instället lyssna någon gång när vi kvällsfodrar. Klockan var nämligen tolv på natten!
Idag fick Larett vila, även fast hon bara skrittar. Men har ju skrittat henne varje dag sen jag började skritta så hon förtjänade en dag att bara vila sitt ben. Så då fick hon det.
Fridas påhittiga sätt för att ha snokrem på ett snoklöst träns! Genialt!
Frida kan rida utan att hålla i sig, shiit ;o
Frida flyger av när Brumme tvärnitar!
Frida skärper sig, haha!
En av Fridas andra hästar Caramell!
Fridas tredje häst Cacktus, kan inte stava något av namnen, haha!
Frida! Haha!
En av de underbara bilderna på Larett! Haha!
Har inte berättat om när larett tog sig en smakbit ur den här skålen. Hon trodde det var godis men insåg efter hon dragit sig dit för att smaka att det inte var så gott! Så hon fick spotta ut allt igen! Så går det när man tror att allt är ätbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0