En vecka kvar!

Idag vart det bara djursjukhuset som gällde i skolan. Vi gick igenom inför provet om en vecka, tycker det är ganska jobbiga saker att lära sig, konstiga ord och så.. Dessutom är det kemiprov på tisdag, så de är en del att plugga, men det ska nog gå.
Att rida Larett idag gick bra. Hon vart jättefin och vi tränade mycket på övergångar mellan skritt och trav för att se så jag hade ett ärligt stöd. Men jag tror vi får öva lite mer på det, måste rida in i övergångarna mer och inte bara sitta där, haha. Men gick bättre i slutet, och hon hade jämt stöd i båda tyglarna utan att hänga i dem, så det vart bra. Hon är dock lite lat, så har ökat på FiberGI:n eftersom hon är lite trötter, haha. Eller så är det bara för hon är trött på dressyren, för när vi rider ut är det minsann fart i benen. Men det skadar ju aldrig med lite mer energi. Är dessutom bara en vecka tills vi får hoppa, ska bli riktigt kul!
Imorgon följer Steffi med till stallet, så då kan ni räkna med lite ridbilder, förhoppningsvis är det fint väder så jag kan rida i padocken, då blir det ännu finare bilder. Annars blir det bara vanliga ridhusbilder, ahah! Men det går nog bra. Ska även passa på att ta ett foto på Laretts päls nu när hon håler på att fälla. Den ser förskräcklig ut, är olika fläckar med färger, och nä, den är ätteful! Man såg knappt det när jag tog bild med mobilen, så får ta det med systemen istället!
Tog denna på pälsen, man ser ju att det är lite ljusare i mitten, men tar en ny bild imorgon så man verkligen ser haha!



Kommentarer
Postat av: josefine

SV: Näe det gör hon inte

2011-03-18 @ 09:16:01
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0