Hoppningen i Fredags

Hoppningen i fredags gick helt ok för att vara första gången på så länge. Larett ville inte riktigt lyssna alls utan bara springa och göra lite som hon ville, haha. Men hon tyckte det var jätteroligt, och det är ju bra, haha. Fast vi får nog träna lite, så hon lär sig att lyssna igen, haha. Hoppade inte så mycket utan bara en oxer på 70cm och ett räcke som låg på 90cm som högst. Ville se så att hon verkligen höll, och det gjorde hon för benet var finfint idag, så än så länge är det super! Vill inte säga något, för då blir hon väll skadad.. haha.
Idag så skrittade jag ut en runda, eller ja, skritta och skritta, det var ett försök till skritt i alla fall. Men det är något mitt i mellan när man pratar om Larett! Och imorgon är det träning, najs!
Steffi tog vilder, svårt att få fina bilder i ridhuset men de var helt ok ändå. orkar inte hålla på och redigera, men det är väll inte så farligt. Mamma skulle filmat men videokameran var helt död, haha. Ska se om jag kan ladda den tills imorgon så kan mamma filma en del imorgon från träningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0