Våren är påväg!

Nu är det vår i luften, och trots att det går lite upp och ner med temperaturen så håller den sig nu mera över noll (för det mesta i alla fall) och detta är helt underbart såklart! Fast det tråkiga är väll hur tråkigt det ser ut ute, regnet, och leran! Det värsta är ju när man tar in sin häst och den har lera upp till öronen. Usch vad det är tråkigt! Nu i början utav våren tycker jag mer det är som höst, innan knopparna slagit ut och sådant. Fast man vet ju att den riktigt våren och SOMMAR är påväg! Haha! Ytterligare en sak jag ÄLSKAR med våren är hur det blir ljusare och ljusare för var dag som går, nu är det ju ljust ute till klockan sex, snacka om länga, haha! Är det vår hos er ännu, eller håller vintern i sig?
Usch och fy!

Kommentarer
Postat av: Lina

Känns skönt att våren är påväg.

Dock har det snöat idag, men tranorna har börjat komma vilket är ett tecken på att våren verkligen är påväg=).. Sedan får man ju räkna med lite snö emellanåt.

Det där med lera känner jag igen, när våren kommer blir det leriga hagar. Tråkigt när det är så=(

2011-03-17 @ 21:57:55
URL: http://linaswenilsson.blogspot.com
Postat av: Hanna

Ja, vi har ju det bättre än de som är längre upp i alla fall, de har fortfarande vinter, haha! Här om dagen vart det jättefint och fågelkvitter överalt, och det var riktigt mysigt!

Synd med leran bara, men det är det värt!

2011-03-18 @ 19:09:51
URL: http://amateurriders.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0